Missie Kritische Communicatie

Als PrioCom partner bieden wij u Missie Kritische Communicatie 4G/5G/LTE PTT oplossingen,

Missie Kritisch met Landelijke dekking, geen investering in On-Site apparatuur ivm zendbereik. 

Wij bieden wij u de toegang tot deze diensten met de volgende kenmerken aan:

– Noodknop SOS

– Geproken Communicatie PTT

Tekstberichten

Aanwezigheid overzicht

– Locatie bepaling GPS

Robuuste 4G PTT toestellen met of zonder Atex. Telosystems en Sonim.

Zeer geschikt voor Beveiliging, Fabrieken, GGZ, BHV, Loneworkers, Overheid, Transport en Logistiek.

Kenmerken:

  • Landelijke dekking via het T-Mobile netwerk.
  • Prioriteit op het netwerk.
  • Push-to-Talk als complete dienst.
  • Een snelle gespreksopbouw van 0,5 seconde.
  • Directe en flexibele inzetbaarheid.

4G Portofonie PrioCom Push-to-Talk met prioriteit toegang op het mobiele netwerk van T-Mobile.

Het netwerk van T-Mobile kenmerkt zich door een dichte landelijke dekkingsgraad, een hoge beschikbaarheid en een hoge capaciteit en snelheid. Daarnaast heeft T-Mobile een back-up stroomvoorziening van minimaal 1 uur per site voor 4G.

De PrioCom Push-to-Talk applicatie is gebouwd volgens de 3GPP-standaard en is gereed voor koppeling met bestaande (radio)netwerken of nieuwe private LTE systemen. De applicatie is bovendien klaar voor de evolutie van mogelijkheden van 4G naar 5G.

PrioCom heeft een virtueel eigen netwerk op het publieke netwerk van T-Mobile met een hoge beschikbaarheid, voldoende bandbreedte en een hogere Quality of Service dan normaal. Daarmee is de oplossing ook voor bedrijfs- en missiekritische communicatie zeer geschikt. Zeker wanneer er naast groepscommunicatie op basis van spraak, de wens is om data te verzenden of  er sprake is van een regionaal of landelijk werkgebied.

Als PrioCom partner bieden wij organisaties missiekritische communicatie met hoge beschikbaarheid en betrouwbaarheid op het commercieel cellulair netwerk, op landelijk niveau.

U kunt de apparatuur bij ons als PrioCom partner kopen of huren. De benodigde maand abonnementen stellen we in overleg samen. De contractduur is 3 jaar.

PrioCom LoneWorker Protect applicatie (optioneel)

In beroepen met een verhoogd risico, waar medewerkers soms alleen in gevaarlijke situaties terecht kunnen komen, is de garantie van veiligheid essentieel.
In de huidige Covid19 crisis functioneren veel organisaties in een noodscenario. De druk om daadwerkelijke activiteiten te hervatten wordt steeds groter. Dat gaat echter met de nodig restricties, omdat het risico op verspreiding van het Covid 19 virus zoveel mogelijk beperkt moeten worden.
Deze risicio’s zijn steeds duidelijker en PrioCom en Omikron hebben oplossingen die u in staat stellen om risicovolle werkzaamheden te hervatten, met de juiste risicobeperkende maatregelen.
Omikron biedt hierin nu een oplossing met de PrioCom loneWorker Protect applicatie, waarbij alleenwerkers er 24 uur per dag, 7 dagen in de week van verzekerd zijn van direct contact met hulpverlening, in geval van calamiteiten.
Bijvoorbeeld wanneer u bewusteloos raakt, wanneer u valt of wordt bedreigd op werk. Maar ook nu teams noodgedwongen niet meer direct samen mogen werken en alleen op pad moeten. Het biedt een alternatief!
Samen met uw veiligheidsdeskundige of HSE-manager, analyseren we de risico’s en koppelen deze aan op werkomgeving ingestelde sensoren, voor directe alarmering en opvolging. Wanneer deze sensoren worden getriggerd, gaat er direct een alarm met positie naar meldkamer, welke mee luistert terwijl hulp onderweg is! Ook daartoe bevoegde medewerkers kunnen een alarm krijgen.
Doordat de Loneworker applicatie onderdeel is van het PrioCom gestandaardiseerde push-to-talk platform dat geïntegreerd is in het T-mobile netwerk bent u ervan gegarandeerd altijd in contact te staan met de relevante hulpdiensten. Nu en in de toekomst!
Omikron biedt hierbij robuuste Android devices die ook onder zware omstandigheden of tijdens incidenten blijven functioneren en optimaal werken met de LoneWorker applicatie.